marți, 6 noiembrie 2012

Cum imi place sa imi petrec timpul?

Azi a trebuit, dupa mult timp,  sa raspund la intrebarea "Cum imi place sa imi petrec timpul?" si primul imbold a fost sa raspund ca nu-mi place sa fac nimic, insa raspunsul, in fapt, a fost ca imi place sa ma uit la seriale si sa citesc stiri. Cam ciudat, nu?

Chiar nu imi mai place sa fac nimic altceva decat sa stau? Asta e intrebarea pe care mi-o pun in acest moment. Mi se pare ca m-am schimbat destul de mult si ca, uneori, sunt cu mult mai lipsita de chef pentru a face ceva decat in trecut. Totusi, azi am reusit sa ma mobilizez si am mers la un curs de letona cu prietena mea Florina, dupa care am invatat si am facut chestionare ca sa ma scap, in sfarsit, de scoala de soferi.


Revenind la intrebarea cu care am inceput acest text pe blog, trebuie sa spun ca ador sa ma uit la seriale si, chiar, in perioada asta, cand am de invatat, m-a prins NCSI-ul, imi place "sa ma dau pe net" si, da, imi place sa si citesc, doar ca n am mai pus mana pe o carte buna de cel putin doua luni. Imi propun sa ma reapuc de citit sa nu ma prinda iarna fara sa fi citit vreo 2 carti, altele decat cele de legislatie rutiera:)), mai ales ca pe noptiera de langa patul meu am cel putin doua romane care asteapta sa fie digerate.

Acestea fiind spuse, sper sa ma tina perioada de mobilizare. Asa ca GO, Scooby, do some good things for yourself!

Scoobytza

2 comentarii:

Cosmin Dumitru spunea...

interesant ce spui acolo

Cristina C spunea...

Salut!
Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
Un an nou fericit iti doresc!