joi, 24 octombrie 2013

Bucurii din viata

Incep aceasta postare fara sa stiu prea multe despre ceea ce vreau sa va impartasesc. Zilele trecute, ma gandeam la micile bucurii pe care ni le ofera viata. Stiu si sunt constienta ca fiecare om, chiar si acela care pare sa le aiba pe toate, are probleme, probleme pe care noi, cei din jur, nu avem cum sa le cunoastem. Nu stiu nicio persoana din jurul meu care sa nu fi suferit macar o data in viata sau despre a carui viata sa nu se poata scrie un roman... Si tocmai din acest motiv vreau sa va intreb... Ce bucurii aveti in viata? Care sunt lucrurile simple care va fac fericiti?

Pentru mine, fericirea este atat de importanta... la fel de importanta ca si libertatea. Micile mele bucurii sunt, uneori, superficiale, dar fara ele viata mea nu ar mai fi la fel. 
O bucurie in viata mea o reprezinta faptul ca am pe cineva alaturi care ma iubeste, ca am o familie frumoasa, cu defecte, dar in care ma simt bine. Prietenii mi s-au filtrat de-a lungul timpului, insa cei care imi sunt aproape sunt cei mai buni si ei constituie una dintre bucuriile vietii mele.
Iubesc muzica, dansul si o bucurie pentru mine este faptul ca pot asculta in fiecare dimineata, chiar daca sunt somnoroasa sau prost dispusa muzica in castile de la telefon. 
In urma cu cateva luni, nu credeam ca o sa ma atasez de un catel...asa ca micuta Emma cu care ma laud peste tot reprezinta si ea o bucurie. Iubesc sa ma joc cu ea in fiecare dupa amiaza cand vin acasa, de la lucru si sa o vad cum ma urmareste disperata prin casa dimineata cand ma pregatesc de plecare.

Coca-cola. Sunt o mare iubitoare a acestei bauturi si fiecare gura de Cola imi aduce o bucurie.  
Iubesc la nebunie sa ma uit la seriale sau la filme. 
Am doua obiecte foarte dragi, de care nu ma despart aproape niciodata...:)) Este vorba de laptop si telefon pentru ca laptopul este acel obiect care ma ajuta sa imi astern gandurile pe blog sau in documente word. Telefonul ma ajuta sa iau legatura cu oamenii cei mai dragi din viata mea si, in special, cu surioara mea.

Voi ce bucurii aveti in viata?

• Scoobytza

Niciun comentariu: