duminică, 3 februarie 2008

12 ore stat acasa, in cautare de prostituate pe Calea Turzii :))







Zilele de vineri si sambata au fost deosebite pentru mine. Inca o data mi s-a dovedit ca am o prietena si o sora care ma iubesc si care ar face orice sau aproape orice pentru mine...

Vineri noaptea am pornit impreuna cu prietenul meu, Adi din Baia Mare, inspre Ramnicu Valcea. Am facut 4 ore pe drumul dinspre Cluj-Valcea, timp in care eu am "suferit" de rau de masina si am dormit (pe la jumatatea drumului nici nu mai stiam cum ma cheama). Pe la 4 si jumatate dimineata am ajuns la casa Cristinei, unde, bineinteles, se afla si surioara mea. Crissu m-a intrebat daca vreau sa mananc spaghete (chiar imi fusese pofta in seara aceea) si mi-a spus sa ii aduc un prosop curat din balcon si... surpriza... Un tort cu cel mai original mesaj: "BINE VENISI :)". Chiar mi-au facut o surpriza minunata si unde sa mai punem ca am facut poze si am povestit pana la 6 dimineata, iar a doua zi la 10 am fost in picioare.

Am plecat intr-o scurta plimbare prin parcul Zavoi, ne-am intalnit cu Alex...si plimbarea s-a lungit. Sora mea s-a dat de gol in fata lui tati...(a stricat surpriza venirii mele) Cand a fost sunata de tati a folosit de 2 ori pluralul...plus ca acasa mai ca nu i-a spus lui tati si la ce ora am venit din Cluj.

Acasa la tati a fost chiar dragutz. Am "degustat" ce a mai ramas din tort, iar apoi am pornit spre Cluj si pe drum...impreuna cu Adi am avut o idee dintre cele mai nebune...:))
sa abordam o dom'soara prestatoare de servicii sexuale si sa facem misto de ea...doar-doar vom afla niste tarife:))
Am cautat dom'soare in Sibiu, Alba...nu am gasit nimic... pana pe Calea Turzii. (si am pierdut o ora cu totul...ca doar am fost si prin Manastur-Floresti)

Dom'soara am gasit-o in Cluj dupa indelungi cautari, dupa ce Politia ne-a suflat o alta din fata...

"Adi: Cat e tariful?
Dom'soara: Tu, nesimtitule, cu femeia dupa tine ma intrebi pe mine de tarif? nu ti-ar fi rusine!
Eu: Da cat e grupul? (abia imi stapaneam rasul.)
Adi: 2, 3, 4 milioane
Dom'soara: Va bateti joc de mine! Nesimtitilor!"

In spate se afla un amic care, cu siguranta, nu se astepta ca noi sa facem glume din astea...


In concluzie,

Adi i-a zis Denisei ca nu a mai putut sa doarma din cauza "moimei" ( dom'soara era urata rau), iar drumul asta... care a insemnat vreo 12 ore de stat acasa si inca 9-10 de mers cu masina dus -intors a fost super... Ne-am distrat, am ras...:))

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Adrian Dan Pop spunea...

Eu doar acum am observat poza cu inimioarele care inconjoara tortul cu bine venishi :)))) prea tare :*:*