joi, 25 septembrie 2008

Ascunsa in paradis



"Marea te spala si te sareaza"

Cand am iesit din aeroport, prima care m-a lovit a fost caldura. Apoi, mirosul. Un miros atat de sarat, atat de bun. Ca la mare pentru ca marea e mare si e sarata. Si albastra. Iubesc marea. As vrea sa ma scufund in ea si sa ajung intr-o alta lume. Locul acela unde delfinii inoata, unde sunt caracatite, scoici, pestisori de aur si, chiar, sirene.

Marea te spala si te sareaza atat de tare incat ai vrea sa ramai pentru o eternitate la pieptu-i pentru ca ea este asemenea unei mame: te imbratiseaza cu putere si nu vrea sa iti dea drumul. Iar tu? Tu ce faci? Fugi. Fugi in civilizatie, te ascunzi printre masini, te gandesti la probleme,la scoala, la munca, la toate acele nimicuri cotidiene. Dar marea te va primi intotdeauna inapoi...

Am ajuns. In sfarsit, am ajuns in acel loc unde apa este nesfarsita si albastra. Atat de albastra incat ar trebui pusa intr-un glob de cristal ca sa nu se murdareasca niciodata. Soarele face parte dinn peisaj. Aici, soarele rade cu marea si se joaca de-a "v-ati ascunselea" cu vantul si norii.

Stau pe plaja si ma uit in gol. Imi simt pielea arsa de soare, miros a mare si a sare. Imi place mirosul asta. Seamana cu fericirea.

Scoobytza

2 comentarii:

FancyP spunea...

Beach wow, bet you miss mountains tho :p and moovers..

Look ive set up my own blog: http://thisboyslife-fp.blogspot.com/
bet ive made u so proud!

Scoobytza spunea...

I miss the water, i miss the sun. i miss all the nice moments that we had together, i miss our friendship. Come here. Visit me, my friend.