miercuri, 29 octombrie 2008

Cearta ca la uşa cortului la Consiliul Judeţean

Ziua de azi a fost mult prea lungă. Încă de dimineaţă, am fost la o şedinţă a Prefectului cu primarii din judeţul Cluj care a durat vreo două ore, iar apoi mi-am petrecut patru ore la sedinţa Consiliului Judeţean Cluj. Acolo a fost un adevărat "show". Presedintele CJ, Alin Tise, şi consilierul PSD, Dănuţ Canta s-au certat ca la uşa cortului. Conflictul a culminat cu un "Dumneavoastră sunteţi un nesimţit" adresat consilierului PSD de către Alin Tişe.


Din câte mi-am dat seama, politicienilor le place să se certe în şedinţe, în loc să găsească soluţii comune. Este cea de-a treia zi în care scriu pe departamentul Administraţie şi nu cred că ăsta va fi primul "show" la care asist. Voi scrie şi de altele. Sigur.


Despre şedinţa de azi dimineaţă de la Prefectura... Toate bune. S-a discutat mai mult despre organizarea alegerilor din 30 noiembrie în localităţile clujene, despre faptul că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va asigura comunicarea între Autorităţi şi Secţiile de Votare prin telefonie fixă, mobilă sau staţii radio. Continuarea va fi pe www.ziuadecj.ro

Scoobytza

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai tot de pe ziuadecj am citit ca cearta ar fi culminat cu alta afirmatie...

Scoobytza spunea...

Colega mea a scris şi faptul că Dănuţ Canta l-a întrebat pe Tişe: "Dumneavoastră sunteţi femeie?". Asta pentru că Tişe îi tot repeta că jigneşte o femeie (adică pe Steluţa racolţa).:)) Mari conflicte există între politicienii ăştia, Domne'! =))