joi, 18 decembrie 2008

Imi vreau soarele inapoi!

Vremea urata imi distruge ziua. Asa se intampla intotdeauna. Cand ma trezesc dimineata, ma uit pe fereastra. Daca cumva este innorat sau ploua, stiu sigur ca energia si cheful de viata mi-au ramas acasa.

Asa mi s-a intamplat si astăzi. Am fost ametita, am mers pe strada fara sa ma uit in stanga sau in dreapta. Desi mi-am terminat treaba la redactie, nu imi vine sa plec. Vremea de afara nu ma atrage, nu am chef nici sa respir si, totusi, o fac. E lene, e plictis. Vegetez pe un scaun in fata unui calculator si imi doresc sa vina primavara, sa vina si vara, sa mi se intoarca soarele inapoi. Soare, vino inapoi la mine!

Ieri, am insotit-o pe Luiza in Shadow. Am baut o bere cu lamaie. Redd's. E buna. M-am simtit bine inconjurata de oameni necunoscuti. Erau tocmai cei despre care am scris in postul precedent. Grin Grin, Pacalici, Mascarici, Panseluta, Maseluta... Nu ma asteptam sa ii revad tocmai pe ei, insa a fost placut sa aflu cum au devenit jongleuri si cate eforturi trebuie sa faci ca sa ii distrezi cateva minute pe oamenii care iti privesc spectacolul.

•Scoobytza

2 comentarii:

Anonim spunea...

hey scooby doo. nu am putut sa ma abtin de la un comment si cred k nu te vei supara. gandurile tale sunt super tari si profunde, insa de ce nu incerci sa le dai si o finalitate? spre exemplu, la acest text, ai terminat foarte brusc, ma asteptam sa dai si o solutie la plictiseala ta... oricum, ce face un blog sa existe sunt feeling-urile fiecaruia. poti scrie chiar si despre politica si administratie(cazul meu), dar daca transmiti parerea ta directa despre ce scrii si pui un pic de atasare emotionala, iese ceva super zemos;). oricum, tine-o tot asa k merge treaba. si mult succes la ziua si sa-i dai pe toti(aia rai) in cap. app, ne-am cunoscut acum 2,3 sapt intr-un concediu de-al meu. ionut benchea, iasi, jurnalism.

Anonim spunea...

It appears the level of my language is the need to improve, because some things I can not understand, but I still firmly believe that here is a very good article!