sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Despre oameni speciali...

De multe ori am scris pe blog despre oamenii speciali de acasa,din Ramnicu Valcea, azi imi doresc sa scriu despre oamenii speciali din Cluj, despre Luiza, Alex, Alina, Costelia, Georgiana, Florina...oamenii care imi sunt tare apropiati si pe care ii iubesc. Ei sunt oamenii care imi fac zilele mai fericite, care imi sunt aproape de fiecare data cand am o problema, am nevoie de un sfat sau, pur si simplu, cand vrem sa ne distram. Viata mea in Cluj se invarte in jurul lor, iar in viata lor sunt cuprinsa si eu, sunt un fragment care macar o data pe an trebuie sa le zica si sa le scrie ca ii iubesc.

Clujul nu ar fi la fel pentru mine daca nu as sti ca aici sunt inca multi, multi oameni care imi sunt dragi si la care tin mult de tot. :)Clujul nu ar fi acasa fara toti acesti oameni. De multa vreme cand merg la Valcea spun ca merg acasa, dar cand sunt acolo mi-e dor sa fiu acasa la Cluj. Ciudat, nu?

2 comentarii:

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

Epigonii spunea...

Da intradevar e putin ciudat, de explicat sentimentul. Important e ca oriunde meri, te simti ca si acasa :).