vineri, 29 iunie 2012

The Londoner, un loc drag mie

Oameni buni si dragi, mari cititori de bloguri sunt happy. De ce? Pai... de vreo doua zile, in Cluj-Napoca, pe Emile Zola, nr. 5, s-a nascut pubul englezesc The Londoner. E un local frumos, plin de oameni faini si cu o atmosfera cum numai in Anglia poti gasi. Preturile sunt decente, puteti gasi "berea casei" - Londoner si puteti degusta cateva zeci de cocteiluri pe care nu le veti mai intalni in niciun alt bar din Cluj.

The Londoner are un design cu totul inedit. Aici, puteti sa va "plimbati" cu autobuzul turistic rosu care numai prin Londra circula si sa admirati o piateta specific englezeasca. Cum? Pur si simplu. Baietii de la The Londoner au avut grija sa aduca in Cluj un local ca o boare de aer racoros si englezesc pentru ca au creat un separeu asemenea unui autobuz englezesc, iar pe peretele din apropiere au realizat o pictura a unei piatete din Londra. Intr-un alt separeu, esti pe podul de deasupra Tamisei si admiri din departare Big-Ben-ul. Cum sa nu te simti ca in Anglia, cand ai si un Fan Zone cu caricaturi ale unor fotbalisti celebri care joaca la echipe englezesti? Si pentru ca un pub englezesc nu are cum sa fie asa ceva fara bere englezeasca, cei doi baieti care se ocupa de bar au avut grija sa ofere clientilor posibilitatea de a gusta cele mai bune beri de la "mama lor" la niste preturi, zic eu, destul de bune.

Pentru cei pe care i-am facut curiosi, va pot spune numarul de telefon pentru rezervari de la The Londoner care este 0727 77 96 07. Fotografii puteti gasi AICI.

Un comentariu:

Sigina spunea...

Suuper! Nici n-am stiut! Cand am vazut poza pe insta chiar sm crezut ca esti in uk:D