sâmbătă, 22 septembrie 2007

De ce?


Uneori ma intreb de ce? De ce ne place sa ne complicam viata? De ce ne putem tot felul de intrebari inutile? De ce atunci cand lucrurile merg bine in viata noastra simtim nevoia de a le complica? De ce nu ii apreciem niciodata pe cei care ne iubesc si de ce ii iubim pe cei care nu simt nimic fata de noi?
De ce alergam intr-un desert al minciunii, al urii? De ce ne pierdem increderea in noi in cele mai nepotrivite momente? De ce nu suntem alaturi de prietenii nostrii atunci cand le este greu? De ce distanta ne desparte? De ce trebuie sa facem alegeri? De ce nu spunem ce simtim? De ce ne ascundem dupa un deget? De ce nu spunem ce ne deranjeaza? De ce suntem curajosi sau lasi? De ce iubim, iertam sau uram? De ce suferim? De ce existam? DE CE? DE CE? si iar DE CE?

Pentru ca suntem OAMENI si suntem supusi greselii.
Nu incerca niciodata sa raspunzi acestor intrebari. Sunt niste intrebari retorice care, poate, ne-au trecut prin minte tuturor...

Cristina PIRVU

2 comentarii:

Claudia spunea...

Imi pun si eu deseori aceste intrebari... din pacate, insa, nu am reusit sa gasesc un raspuns pana acum... Si totusi, DE CE?

Tudor spunea...

2012 este, totusi, aproape. Din ce in ce mai aproape.