miercuri, 12 martie 2008

O saptamana in Micul meu Paris


Saptamana trecuta a fost plina pentru mine. Am fost la Bucuresti unde am participat la un congres mondial de neurologie, mi-am revazut prietenii si fostii colegi care au ales sa faca facultatea la Bucuresti si am cunoscut oameni noi.
Alex mi-a aratat stadionul de fotbal din Ghencea pentru ca am pierdut pariul. A trebuit sa scriu in fiecare zi pentru ziar si sa ma adaptez unor oameni si lucruri care, parca, au navalit peste mine.
Tipic felului meu de a fi, Bucurestiul trebuia admirat noaptea cand linistea este mai mare.M-am bucurat de arhitectura lui, de cladirile vechi.
In poza: Surioara mea, Geo
Micul Paris mi-a oferit multe bucurii. Mi-a daruit clipe frumoase cu muzica lui Cristian Vasile si m-a invatat sa mananc mancare de la McDonald's pe muzica clasica. Am ascultat jazz si muzica clasica. Si imi plac. Am dansat si am trait fiecare moment in Bucuresti.
Am deschis ochii larg, am admirat oamenii pe care i-am intalnit. Am aflat o veste minunata si am ras sincer.
Apoi, am ajuns acasa. La casa mea dulce, la taticul si surioara mea, la Crissu, la Vocea Valcii, la Clauditza. In locul si alaturi de persoanele care stiu cum sunt cand simt ca traiesc si iubesc sincer.

A fost o saptamana plina, dar as repeta fiecare moment din ea. A fost o saptamana la al carei capat am luat o hotarare care ma va ajuta sa imi indeplinesc ambitiile.

Acum am revenit in Cluj, back to reality.
(Folosirea repetitiei in acest text se vrea un procedeu scriitoricesc. Daca textul v-a ajuns in vreun fel la suflet sau v-a creat impresia ca ati trait aceste momente alaturi de mine, inseamna ca repetitia si-a atins umilul scop, iar in caz ca nu am reusit asta...trebuie sa vad unde am gresit)
Scoobytza

4 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Luluni spunea...

pacat ca nu mai e ce o fost bucurestiul odata..:((..si da ..era micul paris candva ..acum ..prefer sa nu mai zic nimic:)

Anonim spunea...

cand mai pui si tu ceva noi pe blog?

Anonim spunea...

mda... micul paris is gone....
app, pe langa bucuresti n'ai fost? data viitoare cand mai vi, mergem ;)
:***