duminică, 13 aprilie 2008

Reclama penibila romaneasca


Despre reclame...


Ma enerveaza la culme reclama de la ciocolata cu ROM. O stim cu totii ciocolata... aia cu tricolorul.

Cea mai penibila reclama. O tipa intr-o statie de autobuz musca din ciocolata si brusc ajunge pe un yaht, in costum de baie, pe un sezlong. Imediat tipa aude un zgomot. Un manelist cu casetofonul dat la maxim, cu suncile expuse pe toate partile de parca nu le-ar fi putut acoperi cu un tricou canta. Logic, versurile sunt despre bani, avere, naiba stie! Tipa se uita stupefiata la individ si apoi revine in viata reala, in statia de autobuz.


O voce ne spune: "Senzatii tari, romanesti din 1964" sau ceva de genul. Cum sa nu te enerveze o asemenea reclama? Eu innebunesc de fiecare data cand o vad. Mai ales ca se discuta atata despre imaginea romanilor creata de rromi si uite ca acum popularizam o ciocolata "productie romaneasca" cu o reclama atat de proasta din punct de vedere al continutului, al ideii de baza si al personajelor.
Pentru cei interesati, reclama se gaseste aici.

6 comentarii:

Anonim spunea...

ok.... pai ce nu ai inteles? ca o astfel de tipa ar trai niste senzatii tari daca s-ar gasi pe un vas alturi de un tip libidinos? Eu cred ca reclama e facuta "numa bine" pentru a reprezenta sloganul produsului.

Anonim spunea...

mno, ce te-ai suparat!
mie-mi place reclama, poate pentru ca nu am vazut inca un iaht si manele impreuna
plus ca ma saturasem de aia cu partidu te vrea tuns :)

Unknown spunea...

Hai mah poti si mai mult. Sunt sigur ca poti sa scrii si posturi mai bune decat despre reclame sau depresii.
Biro

Anonim spunea...

:))) mie mi se pare ingenioasa reclama... n'ai inteles ideea :D
deciiii... tipa cand musca din rom... isi imagineaza unde vrea sa fie si anume pe un iaht pe mare. Imediat ce vede marea... senzatia aia de :X..... apare manelistu care e nelipsit din orice loc in care te duci in Romania. Si recunoaste... cand ti'e lumea mai draga se trezeste unu sa asculte manele la maxim ;)

Scoobytza spunea...

Am considerat ca reclama asta e inca o forma a non-culturii existente si promovate in tara noastra. intr-adevar reflecta un adevar reclama...insa dupa ce ca ii intalnesc pe strada in fiecare zi pe libidinosii manelisti, ii mai vad si in reclame. Asta nu imi place

Anonim spunea...

interesant blog...te astept si pe blogul meu http://inutilii.blogspot.com daca vrei sa te mai destinzi