miercuri, 6 august 2008

Despre "clubbing" si barmani ciudati





In urma cu vreo doua zile, anuntam entuziasmata ca am primit o invitatie de a merge la o petrecere cu un dj. Ei bine, numai petrecere nu a fost.
Impreuna cu Luiza, David si Lee am pornit spre Silo in jurul orei 21 si, dupa ce am mers pe jos vreo 3-4 kilometri, am ajuns la destinatie. Silo este un restaurant (aflat vis-a-vis de unicul bar din West Dover - "Dover Bar & Grill")cu o incapere pentru jocuri automate si, in timpul iernii, este locul celor mai "tari" petreceri.
Marti seara... patru tineri. Au pornit incet catre "club", numai ca la zece si ceva noaptea, ora la care incep deobicei petrecerile, la Silo nu era nici o tipenie de om. David, curios, a deschis usa care ducea catre incaperea cu jocurile si "clubul". Liniste totala. Dupa ce am facut cateva fotografii inauntru si, dupa ce David, a inceput sa strige: "Hello, is anyone inside?", am hotarat sa ne indreptam catre unicul bar din West Dover.

La nici 10 minute, am observat ca in afara restaurantului Silo a aparut o masina de politie. Apoi inca una. Hello!!!!!!!!!!!!!!!!! Is anyone inside?


Nu am facut nici o miscare si nici nu am mers sa ii lamurim ca, de fapt, noi am vrut doar sa vedem daca e deschis clubul.

A doua zi, noul bucatar de la Mountaineer Inn, Teddy, ne-a spus ca am ratat petrecerea care a inceput la 6 si jumatate dupa-amiaza la Silo cu Dj John. Acum ma intreb: Cine naiba se duce intr-un club la ora aia? Cine naiba a mai auzit de asemenea petreceri?


Ahhhhhhhhhh.... Si ca sa nu imi aduc aminte ca a aparut un nou barman la Dover Bar.(local pe care l-am frecventat numai de trei ori. Atat este de deprimant si atat de tare imi aduce aminte ca sunt intr-un "oras", pardon sat, fata de care Budesti-ul de acasa imi pare metropola, ca sa nu mai spun de Cluj.) Individul care serveste acum la Dover Bar & Grill este un ciudat din seria ciudatilor intalniti in Vermont (abia astept sa fac o lista) si care la nici 30 de secunde de cand am intrat in local mai ca nu a urlat sa ii aratam pasapoartele sa vada cati ani avem. Calm down, man!!!

•Scoobytza

Niciun comentariu: