joi, 22 octombrie 2009

Am visat ca am murit

Noaptea asta am avut pentru a doua oara in viata un vis de-a dreptul sinistru. Am visat ca am murit. Cum? Urcam un munte, iar tata era langa mine. La un moment dat, ne-am oprit pe o stanca, iar ceva - cred ca zapada- ca o avalansa m-a impins spre prapastie. Povestea cu moartea din somn mi-o mai amintesc in inca o varianta. Am mers la doctor si m-a diagnosticat cu cancer sau cu o alta boala din care se moare. M-am intalnit cu o cunostinta, nu mai stiu cine, din redactie si am zis ca sunt pe moarte. apoi am murit. imi mai aduc aminte si ca moarta fiind vroiam sa atrag atentia asupra mea, ca nu am plecat. Asa ca din cauza ca nu puteam vorbi cu sora mea scriam pe foi. luam creioane si scriam. O alta parte de care imi aduc aminte este ca vroiam ca lumea sa stie ca nu mai sunt, vroiam sa ii vad la inmormantarea mea, insa foarte putini din cei la care ma asteptau au fost prezenti. Il cautam pe un prieten foarte bun peste tot, desi ma asteptam sa fie acolo, nu a venit. nici alti prieteni foarte buni nu erau. M-am trezit intr-un final si mi-am dat seama ca a fost doar un vis.

Prin liceu am mai avut un vis de genul asta, insa atunci am visat ca ma uitam la mine moarta din afara cosciugului. Eram un fel de spirit, ca si acum.

scoobytza

2 comentarii:

denis spunea...

nu mai fi atentă la prostii din astea :) toți visăm că murim și până la urmă tot vom muri ;)

MunteanUK spunea...

a fost 'doar un vis'?!

ba, eu as zice ca toti sa fim foarte atenti la 'prostii din astea', pt ca, de fapt, moartea este cel mai sigur si mai serios lucru din viata noastra:

http://munteanuk.blogspot.com/2011/03/din-senin-out-of-blue_15.html

de-abia atunci - cand este prea tarziu!!! - ne dam seama cat de 'prostii' (irelevante, trecatoare, neinsemnate) au fost atatea si atatea lucururi cu care ne-am irosit viata :-(