marți, 27 aprilie 2010

Sunny Days

Sunt intamplari care ne schimba viata, ne schimba modul de a gandi. Sunt lucruri care ni se intampla, care ne schimba si care ne fac sa ne pierdem increderea in noi, rabdarea, cheful de viata, de munca, de a cunoaste alti oameni sau de a fi noi insine.

Mie mi s-a intamplat chestia asta cu destul de mult timp in urma. Am avut o perioada cand nu mai aveam incredere in mine, nu mai stiam ce simt, nu mai stiam ce vreau si nici nu am mai avut chef sa scriu. Nu am avut chef sa scriu pe blog, in vreunul din jurnalele mele sau la munca. Parca ceva s-a rupt in mine si nu mai puteam face nimic din ceea ce stiam ca mi se potriveste si ca ma caracterizeaza. Cel putin asta am simtit cu ceva timp in urma. M-am simtit parasita de puteri, de forte, de inspiratie asa cum, la un moment dat, s-a intamplat si cu viata mea. A fost un moment cand viata mea s-a golit, a ramas goala, iar de ceva vreme a reinceput sa se umple. Cu ce? Cu zambetele prietenilor, cu razele soarelui, cu o iesire in Broadway, la o plimbare prin parc sau la o bere pe Piezisa. Da, viata mea revine la normal. Asa cum era inainte, asa cum ar fi trebuit sa fie tot timpul. In ultimul an si jumatate, am incercat sa nu mai scriu chiar atat de mult despre mine pe acest blog, am incercat sa imi tin sentimentele deoparte, desi blogul asta nu a avut niciodata un alt rol decat a arata o parte din ceea ce sunt cu adevarat, o parte din mine.

Deja am inceput sa aberez, insa... vreau sa dau o veste tuturor celor care stiu mai multe despre mine: Sunt bine! Sunt fericita!, iar cu putin noroc imi voi indeplini un vis pe care cu timpul o sa vi-l impartasesc si voua.
Amicii, cunostintele si prietenii mei trebuie sa stie ca Scoobytza are intotdeauna zambetul pe buze, optimismul in pix si telefonul in mana pregatita pentru o iesire, o discutie sau o plimbare.
Doar de asta a venit primavara, iar soarele imi zambeste zi de zi.

O sa postez aici o piesa care imi place extraordinar de tare. Desi versurile sunt triste, piesa asta imi da o senzatie de bucurie...



Scoobytza

Un comentariu:

CARMENS Carmen-Elena Serban spunea...

Capul sus !cu optimism si multa incredere in tine,totul va fi asa cum iti doresti!
bafta multa!si ne-aparat trebuie sa zambesti!
te pup