sâmbătă, 26 octombrie 2013

Vinerea intre fete

Ce poate fi mai fain decat sa iesi intr-o vineri seara cu prietenele tale? In general, fetele atunci cand sunt intr-o relatie stabila, de lunga durata, isi cam abandoneaza prietenii si prietenele pentru amicii iubitului. Eu am incercat sa gasesc mereu un echilibru intre aceste lucruri si, drept urmare, in aceasta seara am avut o intalnire cu gasca mea de fete. It was so much fun!!!

Vorba aia: "nu stiu altii cum sunt, dar eu"... Eu ma simt foarte bine atunci cand ies cu fetele si povestim de ale noastre... ca, nah, suntem gagici si ne place sa vorbim, sa povestim despre una alta. Ma bucur ca niciodata nu mi am lasat prietenele pe ultimul plan si ca am la cine apela in caz de orice problema. E atat de important sa ai cu cine impartasi toate bucuriile, tristetile, implinirile sau dezamagirile din plan profesional si personal.

Pentru ca ne place sa fim impreuna si sa povestim avem intalnire in acelasi loc, o data la cateva saptamani, si, chiar daca uneori nu vorbim foarte des, de fiecare data cand ma vad cu ele am sentimentul ca abia ieri le-am vazut. Asta e un fel de dedicatie de dragoste, de prietenie pentru fetele mele care sunt acolo cand am nevoie si cu care rad in continuu....

Da, da...stiu, eu vorbesc cel mai mult de la masa, chiar daca m-am lasat de presa, dar e atat de fain sa fiu cu voi incat nu ma pot opri din povestit si pentru asta va multumesc! Va multumesc ca sunteti prietenele mele si ca, din cand in cand, avem vineri seara, vinerea fetelor in care radem si ne amintim de una-alta.

Era o vorba: "Prietenia e bratara de aur". Ei bine, pentru mine este mult mai mult.

Fetelor, va iubeste Scoobytza voastra!!!

•Scoobytza


7 comentarii:

Rusu spunea...

Long live the Friday! :*

Andra spunea...

:*:*

CinemaBiled spunea...

Fain blog

Bobby spunea...

As dori un schimb de link/banner daca doresti .....astept raspuns :D ...acesta este blogul meu ...http://aethra-j.blogspot.ro/...toate cele bune

Mircea Moise spunea...

Presedinte al Romaniei > Mircea Moise < o sansa pentru poporul Roman.

Romani din toate tarile treziti-va!

Mircea Moise posibil candidat independent la Alegerile prezidentiale 2014

Cetatenie – Romana
Virsta – 70 ani
Origine – 50% Moldovean, 25% Basarabean, 12,5% Rus, 12,5% German
Evolutie - rasarit Basarabean, crescut Ardelean, copt Banatean, rascopt German, rasadit Parisian
Domiciliu – Germania; Resedinta – Romania
Religie – Ortodox
Politica - apolitic
Pregatire profesionala – tehnica, muzica, policalificari
Activitati – Industrie, transporturi, constructii, agricultura, invatamant, muzica, inventii.
Limbi vorbite – Romana, Germana, Franceza, Italiana,
Autocaracterizare – patriot, corect, modest, luptator inversunat pentru libertate si dreptate, bun gospodar, harnic, curajos, respectuos, tolerant, prietenos, ordonat, iubitor de natura si animale, viata decenta si sanatoasa, cu spiritul umorului.

Adresa web. http://alegerile-prezidentiale-2014.webnode.com - cu posibilitatea de a comenta
http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me
http://romanul.ibk.me
http://www.spin.de/hp/MirceaMoise/blog

Mircea Moise spunea...

Acest mesaj nu are statutul de campanie electorala conform Legii administraţiei publice locale nr. 215⁄2001 modificata.

Stimati conationali

Sunteti chemati la miscarea patriotica a romanilor si promovarea acesteia in toata lumea, prin care sa ne redam identitatea, mandria nationala, dragostea de patrie, harnicia, corectitudinea, respectul pentru tot ce este romanesc, dragostea si atasamentul fata de conationali, calitati pe care societatea moderna le-a distrus.
Nu ezitati si intrati in randurile noastre, dati-va osteneala si interesul pentru a fi patrioti, sa luam pozitie fata de cei care ne terfelesc numele si tara, pentru a-i aduce pe toti romanii in rand cu noi.

Atotputernicul sa ne ajute !

A aparut o speranta pentru o schimbare radicala in Romania. Nu putem sta alaturi si privi in continuare cum suntem vanduti ca sclavi, cum suntem prostiti si batjocoriti in tara noastra, pentru care strabunii nostri s-au jertfit de a ne-o lasa mare frumoasa si bogata. Sa profitam de aceasta speranta care poate fi salvarea noastra.
In Noembrie 2014 vor fi alegeri prezidentiale. Daca sunteti patrioti, sustineti candidatura lui

Mircea Moise
la alegerile pentru presedentia statului Roman.

WEB site: http://alegerile-prezidentiale-2014.webnode.com - cu posibilitatea de a comenta
http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me
http://www.spin.de/hp/MirceaMoise/blog

El are capacitatea, vointa si metodele pentru o schimbare pozitiva in Romania, ceeace guvernantii de pana acum nu le-au avut.

m-moise@t-online.de

Diana spunea...

Ai perfecta dreptate in acest articol.