duminică, 28 octombrie 2007

Comunicat de presa Concursul National de Jurnalism

Comunicat de presă

Asociaţia Studenţilor la Jurnalism din România şi catedra de Jurnalism din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice Administrative şi ale Comunicării organizează în perioada 25 octombrie- 8 decembrie 2007 Concursul National de Jurnalism. La acest eveniment se pot inscrie toti studenţii de la facultăţile de Jurnalism din ţară, indiferent de forma de finanţare a acestora. Concursul va avea două etape: o etapă preliminară de înscriere a materialelor jurnalistice care va începe în 25 octombrie şi va dura până în 25 noiembrie şi o etapă finală în care se vor desemna câştigătorii concursului care va avea loc în data de 8 decembrie 2007. Studenţii la jurnalism se pot înscrie în concurs cu reportaje, interviuri, anchete jurnalistice atât pentru presa scrisă cât şi pentru radio sau televiziune, iar pentru secţiunea foto se pot înscrie cu fotoreportaje. De asemenea, în cadrul concursului va aexista şi o secţiune specială dedicată blogurilor.

Cei care se vor inscrie la concurs trebuie să trimită un mail la adresa concurs.asjr@gmail.com sau să acceseze site-ul www.asjr.ro.

De asemenea, participanţii pot vedea regulamentul concursului dacă accesează adresa de web a Asociaţiei Studenţilor la Jurnalism din Romania.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de jurnalişti cunoscuţi precum Robert Turcescu de la Realitatea TV, Mihai Sturzu de la Antena 2, Toader Păun de la Europa Fm, iar premiile vor consta în laptopuri, reportofoane, aparate fotodigitale, precum şi o cameră video.

Preşedinte ASJR Purtător de cuvânt ASJR

Florin Avram Cristina Pirvu

Contacte:

Florin AVRAM 0747 980 265

Cristina PÎRVU 0788999702,

asjr.cluj@gmail.com / cristina.asjr@gmail.com

Niciun comentariu: