joi, 11 octombrie 2007

Internet si televizoare cu plasma pentru pietari

Zilele trecute, am participat la un protest al vanzatorilor din Piata Mihai Viteazul. Acestia se plangeau ca peste o luna, ca sa isi vanda marfa, vor trebui sa plateasca o chirie de aproape 200 de euro pentru o taraba de un metru intr-o hala agroalimentara care va inlocui piata din centrul Clujului.
La randul sau, proprietarul cladirii, Radu Vlas (nu are nici o legatura cu Ana Maria Vlas), a organizat o conferinta de presa prin care a explicat de ce chiria ii va costa atat de mult pe pietari. Potrivit lui Vlas, noua piata va fi una dintre cele mai moderne. Vanzatorii vor avea acces la Internet si vor putea urmari emisiunile preferate la televizoare cu plasma... Nimic neobisnuit? Oare?
E bine ca, astfel, taranii vor invata sa acceseze internetul si sa se uite la telenovele. Mai mult ca sigur asta se va intampla...:)) Vor fi oare tarani tineri sau batrani? Astept sa vad...Este de inteles pretul mare pe care il cere Vlas. Doar a facut o investitie de aproape 18 milioane de euro. Dar ce nevoie au pietarii de televizoare cu plasma si de calculatoare conectate la Internet? Asta o vom vedea in luna noiembrie cand acestia se vor muta in noua hala agroalimentara. Sa speram ca preturile nu vor creste si ele odata cu nivelul de informare al taranilor romani...
Cristina PIRVU
Citeste in Ziua de Cluj www.ziuadecj.ro

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sunt curios de ce se va intampla cu piata respectiva. Insa eu sunt de parere ca se cam exagereaza. Prea mult incercam sa fim ca altii (vezi SIAB 2007 unde romanii au ajuns sa fure din masinile abia iesite din fabrica). Nu ne iese de fel. Cand incerci sa faci ceva frumos la noi, nu tine foarte mult.
Sa nu mai zic de internet. De la scopuri militare, pe mesele pietelor.