marți, 25 decembrie 2007

La multi ani, my friend!





26 decembrie 2007

Deci am 20 de ani si sincer nu mi-e bine...asta e. Timpul nu ma ajuta, mai vreau sa stau putin la 18... (sau 19)



Astazi (26 decembrie) este ziua unuia dintre cei mai scumpi prieteni ai mei. Il cheama Stefan si, chiar daca nu mai suntem atat de apropiati, il apreciez pentru ceea ce este: un om inteligent, corect, dificil de foarte multe ori, cu un caracter tare... si, intr-un fel, sensibil.

L-am cunoscut in anul 1 de facultate in biblioteca.:)) (nu suntem "toci") imi aduc aminte ca i-am promis ca ii voi da un curs si am iesit in oras cu cativa dintre noii nostri colegi: Luiza, Crina, Raul si Dorel (Pokemon)...Iesirea a fost foarte faina. Am mancat pizza arsa si am baut bere. Ne-am simtit bine, motiv pentru care iesirile de acest gen s-au repetat de nenumarate ori... Cat despre cursul ala... (iti mai aduci aminte ca ti l-am dat xeroxat?:P) Impreuna cu el si cu alti oameni super am petrecut o noapte intreaga si apoi am mers la cursul Mihaelei Muresan. Ai putea uita vreodata cum pazeam facultatea pe la 6/7 dimineata?

Stefan a fost unul dintre primii mei prieteni de la facultate si singurul care a avut rabdarea sa imi asculte toate prostiile si toate tampeniile. Atunci cand am suferit mi-a fost alaturi, iar atunci cand am ras a fost undeva pe langa mine... De asta tin la tine, dragul meu prieten...

Azi este ziua ta si vreau sa stii ca in sufletul meu vei ramane intotdeauna ca un bun prieten. Iti doresc sa te bucuri de varsta asta si sa fii cu adevarat fericit si sa nu uiti ca, undeva, in lumea asta, vei gasi mereu pe cineva dispusa sa te asculte si, daca ai nevoie, sa te ajute fara sa iti ceara nimic in schimb. (pentru ca prietenia este neconditionata)

La 20 de ani vreau sa te bucuri si vreau sa te vad cat mai departe in presa sau oriunde iti doresti. Si vreau sa fii iubit si sa te distrezi si sa ai bani si sa fii sanatos....


Sa-mi traiesti, prietene!

PS: Te pup si te imbratisez...

Scoobytza

Un comentariu:

Anonim spunea...

la multi ani, stefane!!!