joi, 29 ianuarie 2009

"U"rias mitingPeste 3.000 de suporteri ai echipei U Cluj au impanzit, astazi, strazile Clujului intr-un miting care s-a vrut un semnal de alarma pentru autoritatile care i-au lasat fara stadion si, aproape, fara finantare pentru club.

"U Cluj este o idee", "U e un simbol" au scandat doua ore in sir suporterii clujeni.

"Fostele glorii plang sus pentru ca U e la apus", "Mars pentru U", ""U"nica I"U"bire", "Totul pentru U" - acestea au fost doar cateva dintre scandarile "sepcilor rosii".


Miting-ul a fost unul dintre cele mai interesante pentru mine. Am vazut acolo mii de oameni, de la copii pana la oameni de varsta a treia, veniti ca sa isi sustina echipa.

U Cluj e o echipa care nu a mai castigat demult, dar in care au incredere cu toti, un simbol. Eu nu sunt microbista, insa m-am amestecat printre suporteri si am trait un sentiment fantastic.

Suporterii U Cluj cred cu toata puterea simtirii lor ca echipa lor va redeveni o glorie cum a fost candva si vor sa arate tuturor ca sunt sustinatori la bine si la rau. "Moina este casa noastra" au mai strigat clujenii a caror echipa se antreneaza intr-un loc obscur.

Mitingul de azi mi-a placut pentru ca am vazut oameni care cred intr-o o idee, au fost acolo 3.000 de persoane care au sustinut o echipa care a retrogradat si care, in ultima vreme, a pierdut mai toate meciurile unde a jucat. Cu toate astea, U este iubita. :)

Clujenii vor ca echipa studenteasca sa renasca.

Haide U!


Colegul meu de facultate, Cata, mi-a dat si un fotoreportaj realizat de Thomas Campean legat de mitingul de azi. Click AICI pentru imagini.

Scoobytza

5 comentarii:

cuibus spunea...

Dupa ce te prinde virusul U CLUJ, e cam greu sa scapi de el:P
Astazi s-a demonstrat inca odata, desi nu era nevoie, ca U CLUJ este mandria Ardealului!
CLUJUL SUNTEM NOI!

Clubul Universitatea Cluj nu are cum sa moara, e ca si cum ai distruge toate universitatile si spiritul tinerilor!

Sper sa mergi si la meciuriele de fotbal, baschet, handbal, rugby, volei etc.

Haide U!

Shf spunea...

asa, asa, si eu is de aceeasi parere, cuibus! scoobytza always in tribuna la "U"!!!

Anonim spunea...

vezi ca au fost 5000 :* o zi buna!

tifosi spunea...

vezi ca au fost 5000 in centreu:* sper sa ramai cu Univesitatea...toate cele bune:D

Scoobytza spunea...

merci pentru urari, baieti! :) si bravo ca va sustineti echipa.