vineri, 30 ianuarie 2009

Prajituri pentru indragostiti de la Andana Pan

My best and dear friend, Adi a trimis un comunicat de presa tuturor iubitorilor de dulciuri pe care am vrut sa il postez pe blog.

"Cupidoni – un desert indragostit de la Andana Pan

Baia Mare - 30 Ianuarie 2009 - Un produs maramuresean la nivel national.

Brutarie prin traditie, Panificatie prin inovatie.

Cu acest motto Andana Pan si-a castigat respectul pe piata produselor de panificatie, patiserie si cofetarie din Maramures.

In anul 2008, primele produse distribuite la nivel national au fost fursecurile Valentine’s, iar succesul a depasit asteptarile. In 2009 Andana Pan a descoperit reteta unui produs cu totul deosebit Cupidoni – Desert. Incepand cu 1 februarie Andana Pan va lansa un nou produs din gama deserturilor Piticii lui Andana, Cupidoni - Desert.

Inimioarele roz, invelite intr-o delicioasa ciocolata cu capsuni vor fi gasite pe piata din Romania incepand cu 1 februarie 2009.

Andana Pan distribuie o gama diversificata de fursecuri glazurate in intreaga tara, astfel ca fursecurile Valentine si deserturile Cupidoni se vor produce pana la sfarsitul lunii martie si se vor comercializa pana la mijlocul lunii aprilie.

Piticii lui Andana au castigat respectul clientilor prin calitatea produselor. Andana Pan spera ca si prin aceste produse noi sa impuna un nou standard de calitate. Aspectul placut al noilor produse va atrage mai multi consumatori.

Sarbatorile dedicate tinerilor, vor fi mult mai dulci alaturi de produsele Piticii lui Andana. Valentine's day, Dragobete, 1 Martie, Martisorul si ziua Mamei sunt printre cele mai cunoscute sarbatori si cu siguranta pline de dragoste si iubire. Pentru ele am pregatit inimioarele roz de la Andana Pan.

Detalii despre produsele Andana Pan se pot gasi in permanenta pe pagina web www.AndanaPan.ro"

Scoobytza

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

foarte interesant.