sâmbătă, 13 iunie 2009

22. Iubire. Timp. Transformare

Ieri am implinit 22 de ani. Am mai imbatranit cu un an.:) M-am simtit foarte bine datorita lui Vlad, prietenilor si colegilor mei. A fost tare fain cheful de aseara intrerupt insa din cauza a doi politisti care ne-au vizitat. Adi a venit si el la Cluj. M-am bucurat extraordinar de tare cand mi-a dat vestea: a luat viza catre SUA si miercuri pleaca in aventura vietii sale. Mi-e dor de momentele de acum un an cand eu eram in febra pregatirilor, de ziua mea de atunci - care a devenit mai frumoasa acum pentru ca il am pe EL langa mine, de aventurile de atunci. Intreaga saptamana am fost semi-depresiva, nu am stiut prea bine ce vreau, nu stiam daca sunt fericita sau nu, m-am gandit la anul care s-a scurs si la clipele pe care le-am trait. A fost un an minunat, plin de impliniri pe de-o parte, de iubire - pana in momentul cand a venit criza. El mi-a arata ca tine la mine, asa cum intotdeauna o face. Si sunt fericita.

In 2008, la 21 de ani, am plecat pentru prima data din tara - in SUA, la un ocean distanta de casa. Tot atunci am continuat sa lucrez la ZIUA de CLUJ, am ramas la buget la facultate, l-am cunoscut pe EL, m-am distrat foarte tare, am cunoscut oameni noi si interesanti. In 2008, am evoluat un pic, mi-am demonstrat mie ca sunt capabila sa trec peste orice si sa ma descurc in situatii cu adevarat grele, mi-am dat seama inca o data ca tata si sora mea- sunt oamenii care imi vor fi alaturi mereu si care ma vor accepta chiar si atunci cand ma crizez mai tare. In anul asta - eu si Crissu - am inceput sa iubim din nou si sa fim iubite. Ne-am indepartat un pic, insa de fiecare data cand voi merge acasa ea va fi primul pe care imi voi dori sa il vizitez. La 21 de ani am inceput sa iubesc, tata la 44 a inceput si el sa fie fericit si sa iubeasca din nou. M-am confruntat cu multe probleme, am devenit mama surorii mele si prietena ei in acelasi timp.
Apoi a inceput 2009 cu datorii, prieteni extraordinari, zambete, probleme, ziar din nou, licenta, iubit,eforturi, stres, kilograme in minus - vreo 5. Nu stiu cum va fi restul anului, inceputul varstei de 22 de ani. Nu stiu ce va urma in viata mea si cu ce probleme ma voi confrunta. Stiu insa ca m-am maturizat si ca multi altii de varsta mea nu au trecut printr-atatea experiente ca mine. Sunt mai puternica, am mult bun simt - prea mult uneori, stiu ca trebuie sa imi cer drepturile, ca trebuie sa ma manifest mai puternic, sa nu mai fiu atat de moale si sensibila.

PS: Le multumesc prietenilor mei ca au fost langa mine atunci cand a trebuit. Le multumesc celor care m-au tinut in brate, mi-au daruit din puterea lor si m-au facut sa zambesc. :) Lor trebuie sa le spun ca ii iubesc.


Scoobytza

3 comentarii:

Adrian Dan Pop spunea...

Ochii care nu se vad, se uita pe blog :))) la multzi ani ! :)) nu trebuia sa scrii cand plec in sate :)) dar noah... treaca de la mine :D Faina faza cu politzia... :)) intr-un fel imi pare bine ca n-am dat iar nas in nas cu ei datorita oboselii pe care am acumulat-o si deciziei de-a pleca de la chef mult prea repede. :)) ne vedem cand ne vom vedea... oricum o sa-mi fie dor de tine >:d<

DOAR NOI spunea...

La Multi Ani sanatosi, voiosi, voinici!
Curaj, si mult succes. Sa stii ca bunul simt, este inca apreciat, Il posed si ma ajuta sa deschid usi sau sa rezolv unele treburi, uneori.
Iti doresc sa fii fericita.E minunat sa iubesti si sa fii iubita Asa mult imi doresc si eu. :( Poate voi trai si eu asta.
Zambete si bucurii.
Claudia

Anonim spunea...

Nu te-ai schimbat frumoasa mea... ai ramas aceeasi persoana dulce pe care o stiu si cu care am petrecut multe momente frumoase la Vocea Valcii, cand mergeam pe teren... Mi-e dor de tine... si sper sa nu ne uiti si sa mai dai si tu din cand in cand pe la noi, chiar daca te-ai hotarat sa-ti faci un viitor in Cluj... te iubesc, fata nebuno, Clauditza