marți, 8 iulie 2008

O noapte nesfarsita

Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! Makes the noisy sound every day. Yes, you have to go to work. It's a little diffrent that at home. Remember? At home you were always late to work... At home you were late to almost every thing and now... you get up at seven or at eight. You are just in time.


In fiecare dimineata... aud un tarait. Eram treaza demult. De fapt, noptile imi par atat de lungi acum. Nu stiu de ce. Poate pentru ca mi-am format un ritm acasa, un somn care venea atat de tarziu. Fiecare noapte imi pare lunga aici, din ce in ce mai lunga. Ma trezesc, ma uit la ceas, ma agit. E numai ora doua. Offf... Mai trebuie sa treaca mult timp. Inchid ochii... Adorm sau cel putin asta cred. Aud sunetul noptii. Deschid ochii si vad licurici la fereastra. Inca un lucru care imi aminteste de pustietatea in care suntem. Iar inchid ochii... Am un cosmar. Speriata si plina de transpiratie ma uit la ceas. E 5 dimineata. Ma intreb: "Nu mai trece o data timpul asta?". In curand va fi dimineata, in curand incepe o noua zi de munca in care voi numara orele. E zapuseala. Prea multa caldura in camera. Degeaba sunt ambele geamuri deschise. Degeaba. Inchid ochii si sper. Stiu ca mai sunt numai cateva ore pana la azi sau la maine. Am pierdut notiunea timpului. Ieri nu stiam nici macar in ce zi sunt.

Ma trezesc inainte sa imi sune ceasul. E 7 si 25. Ma imbrac si cobor la internet. Acasa e ora 14. Intru pe mess, imi verific mailul si plec. Azi voi spala vase. :(

•Scoobytza

2 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Scoobytza spunea...

Ma bucur ca ai prins ideea. Tocmai ca sa inteleaga si ei am scris in engleza:P