sâmbătă, 26 iunie 2010

Scurta recenzie pentru Remeber Me

Un film cu durata de doua ore al carui final este de-a dreptul emotionant. Remember Me prezinta o poveste de dragoste intre un tanar rebel, Taylor, si Ally, fiica unui politist din New York. Taylor este arestat si batut de tatal fetei, iar apoi observa ca Ally ii este colega de scoala. Se cunosc, se indragostesc, se cearta - totul pe fondul unor traume emotionale de care sufera fiecare dintre personaje.

Fratele mai mare al lui Taylor s-a sinucis, sora lui mai mica are 12 ani si este tot timpul batjocorita de colegele de clasa motiv pentru care devine introvertita. Tatal lui Taylor este un afacerist care isi are biroul in World Trade Center si care, aparent, nu da doi bani pe copiii sai.

Ally are si ea propriile traume. Mama ei a fost ucisa, iar Ally a fost singurul martor al crimei. Are un tata mult prea protector si de asta simte nevoia de a evada.

Filmul este bun, povestea este foarte bine construita chiar daca pe alocuri, din cauza lungimii sale, filmul poate plictisi. Mie mi-a placut in ciuda finalului trist. De fapt, cred ca finalul este cel care ii da valoare filmului.

Motto-ul Remember Me pare este: "Whatever you do in life will be insignificant. But it’s very important that you do it"

Scoobytza

Niciun comentariu: