miercuri, 25 iunie 2008

America Vietii 2

Living the American Dream

Azi s-a implinit o saptamana de cand suntem in "America vietii". Am incercat sa tin un jurnal cum faceam in scoala generala si in liceu, dar nu prea imi iese. Scriu numai cateva randuri sau nu scriu deloc. Imi place sa scriu pe blog. Asta imi place cel mai mult pentru ca nu presupune prea mult efort, iar in acelasi timp imi pot verifica mailul sau pot vorbi pe messenger.

Ieri am scris despre aventurile mele si ale Luizei. Aventurile noastre americanesti si azi voi continua povestea.

Cand am ajuns la Mountaineer Inn, in West Dover, am crezut ca mor. Prea multa verdeata pentru mine, prea mult spatiu verde, prea putina populatie. Si ca si cum ar fi fost predestinat locului am mers cu un autobuz numit "MOOver". Pun pariu ca nici nu va inchipuiti cum arata....:)) Sau da? E un autobuz alb pictat cu pete negre, intocmai ca o vaca baltata. Imaginati-va decorul..noi doua in autobuzul vaca, inconjurate numai de pustani de 14 ani. Cand soferul autobuzului ne-a lasat in fata motelului, i-am multumit si am dat peste marea surpriza... Numai batrani in jurul nostru. Pur si simplu am crezut ca am gresit adresa... dar nu era asa.

Macar oamenii sunt de treaba aici. In ultimele zile am muncit asa cum nu am facut-o niciodata in viata mea. Am fost muscata de toate insectele posibile cu toate ca m-am dat cu sprai insecticid pe piele... Ce sa mai... asta da aventura.

O sa reiau povestile pentru ca "prietenul" meu si al Luizei, PJ, vrea sa intre pe net.;)
Scoobytza

2 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuie sa-ti placa stilul interesant,cerut de blog! Asa ca colegialitatea te impinge sa-mi acorzi 10 puncte pe concursul de pe indiscret.ro cum am facut si eu! Multumesc pt. intelegere!

Anonim spunea...

:)) imi vopsesc si eo mashina in alb cu pete albe si te-ashtept la aeroport=))))) =)))) uite, acu cand itzi scriu, sunt deja 2 saptamani(0 ore, 0 minute ...) de cand stateam in Q* la un suc :( Ma distrez de minune pe seama aventurilor voastre... :))))) prea tare... :)) adik... foarte tare... tzi-am dat si eo 10 puncte pe indiscret.ro de oltenia :)) pup, ciao. Apropo, sa nu uit, bucura-te de iarba , cand ajugi home, p-acilea e deshert=)))