miercuri, 20 octombrie 2010

Bucuresti

Azi am fost in Bucuresti pentru o conferinta a companiei Ursus despre o campanie privind consumul in exces de alcool si efectele pe care acesta le are asupra organismului. Totodata, azi am avut ocazia sa ii revad pe Alex R., un fost coleg drag de generala, si pe Andrei Moise. M-am bucurat extraordinar de mult sa imi petrec doua ore si un pic cu ei, timp in care am mancat si am povestit. Mi-a placut ca i-am simtit pe amandoi aproape de sufletul meu si ca am ras in cea mai mare parte a timpului care a trecut.

Yep, they made my day today. Din nefericire, am uitat sa fac macar o poza cu ei, insa o sa ma revansez atunci cand ii voi revedea in Ramnicu Valcea.:)


Scoobytza

PS: Nu stiu de ce altora nu le place Bucurestiul, dar aproape intotdeauna (cu o singura exceptie pe care am scris-o pe blog) mi-a dat o senzatie de bine si de frumos.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mai spune-ne despre campania Ursus. Am citit ca a fost si Prof. Septimiu Chelcea prezent. Cum ti s-a parut?

Scoobytza spunea...

Mi s-a parut destul de interesanta campania. Ei au facut un site, despre alcool.ro, unde diverse personalitati vor povesti despre experientele cu alcoolul, medicii vor da sfaturi despre ceea ce inseamna consumul de alcool in exces. Mie mi s-a parut destul de interesanta campania opentru ca mizeaza pe informarea persoanelor cu privire la consumul de alcool. A fost si profesorul Septimiu Chelcea la lansare si mi-a parut destul de simpatic. El A facut un sondaj de opinie in randul a 1868 de tineri. Dintre astia numai 51% i-au spus ca au icnercat sa se informeze cu privire la consumul de alcool in exces. aaaaa, si a mai fost prezent si Cabral. El o sa scrie de mai multe ori pe saptamana pe site si o sa interactioneze cu cei care au intrebari despre consumul de alcool si efectele acestuia. Sper ca te-am lamurit.:)