miercuri, 25 iulie 2007

Asistenţă medicală la ştrandul din Ostroveni

• Primăria îngrijorată de canicula din ultima vreme
Asistenţă medicală la ştrandul din Ostroveni
• Contractul este valabil pe toată perioada în care judeţul Vâlcea va avea codul de temperatură galben sau portocaliu. Echipajul de salvare va fi prezent la ştrand între orele 11 şi 19 într-o încăpere special amenajată unde vâlcenilor li se va asigura îngrijire medicală în caz de nevoie” – a spus medicul- şef al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, Paul Podărelu

Joi, 19 iulie a.c., Primăria Rm. Vâlcea şi Serviciul de Ambulanţă Vâlcea au încheiat un contract prin care s-a stabilit ca o ambulanţă să fie prezentă, zilnic, la ştrandul din Ostroveni. Medicul şef al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, Paul Podărelu ne-a declarat: „Contractul este valabil pe toată perioada în care judeţul Vâlcea va avea codul de temperatură galben sau portocaliu. Echipajul de salvare va fi prezent la ştrand între orele 11 şi 19 într-o încăpere special amenajată unde vâlcenilor li se va asigura îngrijire medicală în caz de nevoie. Asistenţii medicali vor fi prezenţi la baza de agrement în fiecare sfârşit de săptămână, indiferent de codul de temperatură.”
Aceste serviciu asigurat vâlcenilor costă primăria 800 de lei zilnic. „La ştrand, trebuie să avem un serviciu de ambulanţă. Am avut cazuri în care mai multe persoane au avut nevoie de îngrijire medical. Mai mulţi copii s-au rănit şi chiar o angajată a primăriei a alunecat şi s-a lovit. Serviciul funcţionează de o săptămână, iar Primăria plăteşte 8 milioane pe zi pentru acesta ” – a spus primarul referitor la iniţiativa municipalităţii.
• Cristina PÎRVU

Niciun comentariu: