luni, 19 mai 2008

ASJR

Asociatia Studentilor la Jurnalism din Romania organizeaza marti, 20 mai 2008, in cadrul Urban Fest Cluj-Napoca, dezbaterea "Modelul Meu" care va fi sustinuta de catre Mihai Sturzu (realizator eminsiuni Antena 2, component al trupei Hi-Q). Conferinta va avea loc in Complexul Studentesc Hasdeu, cantina Hasdeu sala C1 incepand cu ora 14:00.
In Romania anului 2008 asistam la o degradare sociala aparent ireversibila. Exemplele sunt la indemana si omniprezente in media.

Cel mai alarmant semnal vine, insa, din partea tinerilor.

Schimbarile din ultimii ani - sociale, politice, economice - au pus tinerii in fata unui sitem de valori alterat, care ofera repere distorsionate.

Azi e cool sa fi Gigi Becali, sa ai bani si nu neaparat scoala, cultura, iar pentru fete, expresia succesului social este reflectata de starletele care ofera servicii de escort domnilor in varsta, dar potenti financiar.

"Modelul meu" se refera excat la acesti tineri. Ei sunt cei care vor locui Romania de maine si nu putem fi indiferenti in fata acestei iminente. Asadar, acesta dezbatere isi propune sa gaseasca repere ale succesului. Repere reale, corecte, decente.

Va asteptam! (Florin Avram)

Niciun comentariu: