luni, 12 mai 2008

Miss Travesty 2008

Sambata seara noua travestiti au concurat pentru a deveni "Miss Romania Travesty 2008". Despre asta puteti citi aici.


Manata de curiozitate am hotarat sa imi petrec sambata seara intr-un cu totul alt loc decat o fac deobicei. Impreuna cu colega si prietena mea, Crina, am mers in clubul Angels unde s-a desfasurat concursul "Miss Romania Travesty 2008". Pana atunci nu am mai fost niciodata intr-un "club de gay" (cum se spune prin popor) asa ca am pornit incet, dar sigur catre cel mai interesant eveniment al serii. Cu un buget minim cei din comunitatea LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali si transexuali) de numai 6.000 de lei au organizat un show pe cinste cu mult peste alte concursuri de miss, unde suntem obisnuiti cu arhicunoscutele probe de costume de baie, (non) cultura generala si, bineinteles, nelipsitele probe de talente unde "zanele" lalaiesc pe melodiile divelor sau ne danseaza miscandu-si gratios din burice. La concurs s-au inscris noua travestiti din toate colturile tarii, care s-au intrecut in probele de imitatie si parodiere.

Nu am nimic cu cei din comunitatea LGBT, nu le iau apararea, nici nu vreau sa ii promovez in vreun alt fel decat au facut-o ei prin "Miss Romania Travesty 2008", insa trebuie sa ii laud pentru atmosfera pe care au creat-o intre cei aproximativ 100 de participanti la eveniment.



Aaaaaaaaaaaaaaa.... I forgot something...Titlul "Miss Romania Travesty 2008" i-a revenit clujeanului Petru alias Petruta Grasa.

PS: Maine voi posta niste fotografii.

Niciun comentariu: