vineri, 23 mai 2008

Chestii care ma enerveaza la prieteni

Intr-un timp imi puneam problema existentei prietenilor adevarati. Va spun eu ... EXISTA, numai ca prietenii nostri sunt de mai multe feluri: prieteni sinceri, cei pe care ii consideram Prieteni cu "P", prieteni de distractie, prieteni de circumstante, prieteni de moment.
Ei bine, eu am o prietena adevarata. (a doua ar fi sora mea) Inca o prietena...care cred ca va ajunge la rangul de prietena adevarata. Inca o prietena adevarata (Clau) .... Multe s-au adunat:)) si prieteni si prietene... de cu totul alt rang si de categorie. Si un prieten adevarat.

Sa vorbim de prietenii de distractie. Sunt Ok, sunt foarte faini, insa mereu te dezamagesc cand nici nu te astepti. Prietenii de distractie sunt aceia cu care vorbesti din cand in cand si cu care iesi prin oras, cu care bati cluburile... si cu care reiei ciclul saptamana urmatoare.

E mai nasol cu prietenii de distractie baieti. De ce? In cazul in care ti se pune "pata" pe vreunul... Ei bine, l-ai pierdut de tot.

Baietii sunt o specie mai speciala. O femeie te iarta daca te-ai indragostit de ea si nu ti-a impartasit amorul. Un barbat. Niciodata.

SO... cum spuneam..mare grija mare cu prietenii de distractie baieti.

Fostii... prieteni? Oricat ai incerca...mai bine o lasi balta. Daca un baiat a avut o importanta marte in viata ta...lasa visele si treci mai departe. Un EX- nu iti va fi niciooadata bun prieten. NEVER.
NICIOADATA.

Cu prietenii trebuie sa faci intotdeauna compromisuri daca vrei sa ii pastrezi. Trebuie sa cumpar aia, aia si aia ca sa il/o multumesc. Iti pui problema de ziua lui/ei... daca nu ii place cadoul meu?
Si ca sa nu il superi/o superi ii ascunzi lucruri. Crezi ca l-ar rani daca ar afla ca prietena il inseala? sa invers? Ce sa faci? Te macina totul. Intr-un final ii spui sau tii secret. Si daca ai tinut secret poate esti complicele prietenului prietenei sau daca i-ai spus.... vrei sa le strici relatia. Complicata treaba si asta!

Sa nu spui lucruri care sa il/o supere. Reteta garantata daca vrei sa fii prietenul cuiva. daca ti-a scapat vreun lucru rau. Ii ceri iertare.


......Prietenia asta...retete, complicatii...

2 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca n-a ajuns comentu asta la tine... l-am scris ieri, cand stand in camin cu doi, in prezent prieteni, era o piesa pe computerul unuia, de la biza, sau alti cantaretzi de genu si un vers era cam asha : "Cand prietenii itzi intorc spatele, trage-le un shut in fund". Asta s-ar putea sa te ajute sa rezolvi mai rpd situatiile in care te enerveaza ceva la un prieten :)) ca practic... nu cred ca te poate deranja ceva cand un prieten sta drept, demn in fatza ta, indiferent ce ar face, ce ar spune. In restul situatiile, in special cele neplacute, intr-un fel sau altul, are fundu spre tine :)) Kick it:D

Scoobytza spunea...

U are my friend:)